FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-12-21

A PORONDON: AVON LUXE 'COCOA COUTURE' PALETTA

Kivételesen ez a szépség nem az enyém, hanem karácsonyi ajándék lesz egy drága hölgyeménynek. Emiatt most nem tudtam belenyúlkálni a palettába, de ha majd átadtam, megkérem a tulajdonosát, hadd csináljak egy-két képet  a színekről "akció közben" és persze arról is kikérdezem majd, mi a véleménye róla.


Jaj, hát azt még nem is mondtam, mi ez: az Avon Luxe palettái közül a 'Cocoa Couture' névre keresztelt. Szerintem mesés darab, csodás natúr színekkel, amik jól kombinálhatók és remekül kihasználhatóak nappali és alkalmi sminkekhez egyaránt.A csomagolás szerintem valami gyönyörű (az egyetlen problémája, hogy piszkosul gyűjti az ujjlenyomatokat, így fotózás után puha ronggyal újra fényesre kellett sikálnom). De azért szépséges, nem? :-)


És akkor a külcsín után jöjjön a belbecs...

 
Szerintem ezek a barnák pazarok és üde színvolt az a finom kis pasztell rózsaszín a közepén. Az applikátorra csak vészhelyzet esetén fanyalodnék, de ezt a problémát egy jó kis ecsettel könnyű orvosolni.

Mit szóltok hozzá? Valamelyikőtök próbálta már? Vélemények?


4 comments:

  1. Nekem szájfényem van ebből, és gyönyörű:)

    ReplyDelete

  2. Nagyon szép darab, a színek és a csomagolás is :)

    ReplyDelete
  3. A csomagolást nagyon eltalálták szerintem, meg nem mondaná az ember, hogy avonos! :)

    ReplyDelete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe