FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-08-22

ASTOR COLOR LAST VIP - PINK CANDY (106)

Pár napja az egyik Rossmannban belefutottam egy kosárnyi akciós Astor Color Last VIP rúzsba és sikerült beszereznem 1-2 klassz, intenzívebb színű darabot, amit teljes áron nem biztos, hogy megvettem volna, félve attól, hogy a kezdeti lelkesedés után csak a sminktárolómban csücsülnének (mivel hétköznapokon szinte csak 'nude' színű rúzsokat vagy szájfényeket hordok). De azért a 499 forintért úgy éreztem, a hülyének is megéri. ("A hülyének is, nemhogy neked." - reflektált eme kijelentésemre kicsi férjem, akit érthető okokból nem hoz lázba a 100. kozmetikum, amit hazahurcolok.)
Szóval az egyik árnyalat a Pink Candy névre hallgat és ennek megfelelően egy erőteljesebb cukorkarózsaszín árnyalat, ami a tubusban kb. így néz ki:


 (Elnézést a kép minőségéért, egyelőre még nem áll rendelkezésemre egy igazán megfelelő fényképezőgép.)

A csomagolás klasszikus kis fekete, semmi extra, olyan astoros...

Ilyen a rúzs alkaron, vakuval:

... és ilyen szájon:


Szóval ahogy azt ti is láthatjátok, a tubusban szolidabb cukorkarózsaszín árnyalat bőrön egy erősebb, dúsan pigmentált fuksziás színt vesz fel. A vakutól picit fényesebbnek tűnik, mint valójában. Természetes fényben enyhe szaténfénye van. Az állaga elég krémes és a sok-sok színpigmentnek köszönhetően nagyon szépen fed. Az illata szerintem tipikus púderes Astor-illat (szerencsére különösebb íze nincs). Tartósságot tekintve 3-4 órát biztos kibír (főleg ha megtámogatod egy kis szájkontúrceruzával és jól beledolgozod a rúzst a szádba). Mivel nem tartós rúzs, poháron, bögrén nyomot hagy, de szépen fokozatosan kopik és nem szárította ki a számat (pedig hajlamos a kicserepesedésre).

Így nézett ki a kezem egy laza zsepis áttörlés után:

Összességében úgy gondolom, hogy ez egy nagyon klassz kis rúzs, amit szívesen hordok nyáron (de lehet ősszel és télen is fel fogom néha dobni, ha egy kis vidámságra vágyok majd a zord időben). Teljes áron is jó vétel lett volna, így pedig egyenesen kiváló volt. :-)


No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe