FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-08-21

PASSZINTSD EGYMÁSHOZ!

Íme egy régi-új trend Lisa Eldridge tolmácsolásában, mely a következő évszakban követendőnek ígérkezik. A lényege, hogy a sminked egyes elemeit passzintsd egymáshoz. Ezt több variációban megteheted: egyezhet a körmeid színe az ajkaidéval (és akár a szemeidével is) vagy az orcád színe a szádéval. A döntés a tiéd!...Bár ez nem a legizgalmasabb trendek egyike, de szerintem nagyon hasznos olyan alkalmakra, amikor azt akarod, hogy a megjelenésed harmonikus és összeszedett legyen.

Íme a tutorial, amin Lisa bemutatja az egyik lehetséges variációt:Itt egy másik példa Emily Blunt tolmácsolásában, akinél duplán megjelenik ez a trend: a szemek színe a hajéval harmonizál, míg a rúzs, az orcák és a ruha színe külön hármas egységet alkot.
Ti ki fogjátok próbálni?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe