FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-17

BLOGAJÁNLÓ - ESSENCE STAY ALL DAY (STEEL THE SHOW)

Az egyik korábbi bejegyzésemben már írtam az Essence Stay All Day tartós krémes szemhéjfestékének két árnyalatáról :

http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/09/beujitottam.html#moreMost itt egy általam rendszeresen olvasott bloggerina minden részletre kiterjedő, és sok remek minőségű képpel fűszerezett bejegyzése a Steel the Show nevű árnyalatról (a post ugyan angolul van, de egy kis nyelvgyakorlás ugyebár sosem árt).

http://delicatehummingbird.blogspot.com/2011/10/essence-stay-all-day-cream-shadow-in.html

Na jó, ha lusták vagytok az angolozáshoz itt van még egy klassz kis bejegyzés Anditól, aki a Púderfelhő/ Make You Up! névre keresztelt beauty blog úrnője. Ő  az összes árnyalatot beszerezte és mindegyikről írt egy két mondatot (szerintem ez is nagyon hasznos lehet, ha épp most fontolgatod, bővítsd-e a gyűjteményed valamelyikkel). Íme:

http://www.puderfelho.hu/2011/10/essence-stay-all-day-hosszan-tarto.html

Jó nézegetést! :-)

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe