FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2012-03-24

FOTD - 1 CERUZA, 1 SZEMHÉJFESTÉK

A ma reggel kicsit hektikusra sikeredett, így a sminkem nagyon egyszerű és gyors volt. Mondhatjuk, semmi extra, de ha már kutyafuttában lőttem 1-2 képet róla, megmutatom.


És most jöjjenek a részletek...

Az alapozás a szokásos volt. Az egész szemhéjamra a Catrice Absolute Eye Colour Mono 450-es 'Oh It's Toffeeful!' szemhéjpora került.

     

Aztán a felső és az alsó szempillasoron is egy vastagabb kontúrt húztam a Maybelline Khol Express vízálló bronzbarna ceruzájával és az Essence Smokey Eye ecsetével elsatíroztam felül és alul is. Aztán szempillaspirál és kész is.

Az arcomra egy kis Bourjous pirosító került (74 - Rose Ambré), a számra pedig egy régi bogyószínű L'Oréal Glam Shine Cream rúzs került (101 - Sensual Grenadine).

 Ja és itt már a fülbevalóm is rajtam van, meg van egy kis vakufény is.


Hát most ennyi! :-)

2 comments:

  1. Tetszik, egyszerű és nagyszerű, a rúzs színét meg nagyon eltaláltad, jól áll :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen, ezer éve nem használtam ezt a rúzst, de most újra felfedeztem magamnak. Nagyon bírom, hogy fényes, kicsit vizes hatású a finise és nagyon szépen építhető. :-)

      Delete

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe