FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-15

FAVORIT PIROSÍTÓK

Na ha van valami, amit szerintem minden nőnek kötelező jelleggel kellene minden nap hordania, az a pirosító. Ha körültekintően van felvíve és megfelelő az árnyalat, csodákat lehet tenni vele.


Ma megmutatom Nektek a kedvenceimet....

 Az első lentről felfele haladva egy Jillian Dempsey nevéhez fűződő darab az Avontól (egész pontosan a Heavenly Nude árnyalat). Tőle mutattam már nektek egy klassz lila szemceruzát: http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/10/neszesszer-mustra.html és ezt a pirosítót is a gyakorlatban: http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/09/szulinapi-bulira.html


Ő az a sminkmester, aki szerintem a legtöbb esetben nagyon eltalálja a dolgokat, amikor sminktermékek tervezéséről van szó.


Számomra ez a tökéletes porpirosító: gyönyörű természetes matt árnyalat, pont megfelelő színintenzitás, egyenletes felvitel és tartósság - ez itt mind egyben megvan. Imádom! Az egyetlen szívfájdalmam, hogy nincs a tégelyében tükör és applikátor, de még ezt is megbocsátom, olyan jó a termék maga.


A sorban a második egy ősrégi kedvenc a Bourjois-tól. Ez a Bourjois Blush pirosító 74-es Rose Ambré árnyalata.
 
 
Több okból is csillagos ötös ez a termék: nemcsak szép, de praktikus és tartós is a csomagolás (van benne miniecset és tükör is, ami nálam már vagy 5 éve kitart), s emellett a szín ami benne rejtőzik sem kutya. Szép, életteli, mély  rózsás árnyalat, valami régies, de nagyon kellemes púderillattal. Csak bedobom reggel a táskába és napközben bármikor könnyen használhatom. Szeretem úgy ahogy van!


A harmadik a sorban valójában nem egy pirosító, hanem egy mono szemhéjpor az Essence palettájáról, egész pontosan az 55-ös Shrimp Me Up árnyalat.


Ennek már van egy pici fénye és az előző kettőhöz képest erőteljesebb pinkes árnyalat, amit nagyon szeretek használni akkor, ha olyan hatást szeretnék elérni, mintha kifújta volna az arcomat a szél (ez a pirosítási technika egyébként az idei őszi/ téli szezonban divatos is: http://lifestyle.ca.msn.com/beauty-fashion/makeup/top-10-fall-2011-beauty-trends?cp-documentid=29984643&page=2 ).



Az utolsó kedvenc pedig egy bronzos karamell árnyalat a Margaret Astor Perfect Blush kollekciójából (amit sajnos már nem gyártanak). Ez a kis apróság 3 csillámló árnyalatot tartalmaz, amiket külön-külön és együtt is lehet használni, nem csak a pofikon, hanem szemhéjárnyaláshoz is. Ja igen, ez a 007-es Perfect Toffee névre keresztelt trió. (A Silky Rose, a Flamenco Red,  és a Perfect Peach árnyalatok is mesések voltak, sajnos az utóbbit kettőt már ripityára törtem.) Három problémám van csak ezzel a termékkel kapcsolatban: elég pici (bár anno nagyon jutányos akciós áron szereztem be), nincs benne tükör és a legfőbb gond, hogy már nem lehet kapni. :-(

Végezetül megmutatom az összes kedvencemet természetes fényben az alkaromon.
Balról jobbra haladva ebben a sorrendben vannak felkenve:
Avon -> Essence -> Astor -> Bourjois


Ti használtátok már ezek közül bármelyiket? Mik a tapasztalataitok? Nektek van kedvenc pirosítótok?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe