FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-09-12

KEDVENC - CATRICE GEL EYE LINER

Sokáig kerestem egy olyan tégelyes tust, amit könnyű felvinni, tartós és az ára is kedvező. Aztán pár hónapja  a Catrice polcain a szemem erre a termékre tévedt...
...először hazavittem a 020-as "Mambo No. 2"-ra keresztelt  árnyalatot (ami egy sötétbarna, leheletnyit csillámos  színt takar), majd miután otthon kipróbáltam, másnap gyors iramban beszereztem a 010-es számú ébenfekete kistesóját is, ami a "Black Jack with Jack Black" nevet viseli (ez látható a képeken, mert a barna tesója most valamelyik neszesszer alján bujkál).A lényeg: ezek a tégelyes géltusok nekem nagyon bejöttek: nagyon könnyű felvinni őket, gyorsan (de nem túl gyorsan) száradnak és nálam egész nap beton biztosan állnak, nem kenődnek, nem maszatolódnak. (Csak összehasonlításképpen mondanám, hogy egyszer beszereztem a Laura Mercier por állagú szemhéjtusát és annak ellenére, hogy elég húzós volt az ára, sajnos nekem végül abszolút nem jött be... konkrétan a tartóssággal voltak elég komoly gondjaim.)

Íme néhány ecsetvonás a Catrice 010-es ébenfekete árnyalatával:


A gélt a Catrice kifejezetten ehhez a termékhez gyártott kétvégű ecsetével szoktam felvinni, ami szintén díjnyertes kis darab. Ezt egy ilyen pöpec kis tokban lehet külön beszerezni:

Szóval ha szeretnétek kipróbálni egy jó kis gél állagú, tégelyes tust, ezt csak ajánlani tudom. 
Aki szeretne még barátságos árfekvésű tusok összehasonlításáról olvasni, annak itt ez a link:


No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe